Let op: Dit is niet de officiële website van deze dansstudio en is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud door haar fans. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Over ons

Over ons

In september 1991 openden wij, Gjalt, Eke en Linda de Haan, Dansstudio de Haan aan de Herebinnensingel in Groningen. Linda is een gepassioneerd danseres en heeft op het hoogste niveau nationale en internationale wedstrijden gedanst. Zij heeft vele jaren als danslerares in de Dansstudio de danslessen verzorgt. Hierdoor is Dansstudio de Haan uitgegroeid tot een begrip in Groningen en ver daar buiten. Een familiebedrijf waar kwaliteit, maar vooral gezelligheid, centraal staan.

Inmiddels woont Linda in Mierlo en werkt zij nu op de achtergrond mee in de Dansstudio. Als gediplomeerd lerares en opleider heeft Linda een aantal topdansers van de Dansstudio opgeleid tot dansleraar. Er zijn nu drie docenten die de lessen in de Dansstudio verzorgen. Zij hebben binnen de Dansstudio ruime ervaring opgedaan in het geven van lessen in de afgelopen 20 jaar.

Nog steeds verzorgen Gjalt en Eke, samen met de assistenten alle werkzaamheden die zoal bij een dansstudio horen. Gezelligheid proberen wij altijd te waarborgen door regelmatig leuke dansavonden voor iedereen te organiseren.